Metalstudwand

Een metalstudwand bestaat uit een lichtgewicht frame van verzinktestalen profielen met daarop gipsplaten geschroefd. Natuurlijk wordt dit geheel geïsoleerd zodat er een stevige geluidsdichte wand ontstaat. De wand kan gestuct worden en voorzien worden van diverse deuren en kozijnen. Ook als voorzetwand leverbaar.

Metalstudwanden

Een metalstud wand is een type wandopbouw die bestaat uit metalen profielen (meestal gemaakt van staal of aluminium) die worden gebruikt als versteviging voor droge wanden. Deze profielen worden aan elkaar bevestigd met metalen schroeven of lijm en worden vervolgens opgevuld met isolatiemateriaal en afgewerkt met gipsplaten of andere wandbekleding. Metalstud wanden zijn lichter en sneller te installeren dan traditionele betonblokken of bakstenen wanden en kunnen worden gebruikt voor binnen wanden. Ze worden vaak gebruikt in nieuwbouwwoningen, renovatieprojecten en in de commerciële bouw.

Karakter eigenschapen metalstudwand:

Veelgestelde vragen:

Hieronder ziet u een aantal veel gestelde vragen die wij graag voor u willen beantwoorden. Klik op de vraag om het antwoord in te zien.

Hoe wordt een metalstudwand geplaatst?

Een metalstudwand wordt gemonteerd door middel van een stalen frame, er wordt een profiel op uw bestaande vloer gemonteerd en onder uw plafond. in deze profielen worden staande profielen gemonteerd zodat er uiteindelijk gipsplaten tegen aan geschroefd kunnen worden.

Waar kan een metalstudwand geplaatst worden?

Een metalstudwand kan geplaatst worden in vele ruimtes, zoals kantoorpanden & woningen.

is een metalstudwand demontabel?

Nee, deze is helaas niet demontabel, onze luxe systeemwanden wel.

brandveiligheid van een metalstudwand hoe zit dat?

Een metalstudwand heeft de eigenschap brand vertragend te zijn, mocht er dus brand uitbreken dan zal deze vertraagd worden

Heeft een metalstudwand een isolerende functie?

Jazeker, een metalstudwand isoleert perfect! daarom is deze ook goed toepasbaar voor bijvoorbeeld vergaderruimtes.

is een metalstudwand alleen wit of zijn er andere kleuren mogelijk?

Een Metalstudwand wordt gestuct, Het antwoord is dus ja, er zijn vele kleuren mogelijk!

metalstudwand projecten