Plafonds

Gerrit Smit Systeemplafonds B.V. levert en monteert door heel Nederland. Een plafond heeft veel te bieden, denk bijvoorbeeld aan uitstraling & akoestiek. Voor elke ruimte is er wel een plafond toe te passen, Wij adviseren u graag.

Foto: Rockfon Krios

Systeemplafond

Een Systeemplafond bestaat uit een raster systeem en in het raster systeem wordt een plafond tegel ingelegd, deze zijn leverbaar in verschillende maten 600x600mm en 600x1200mm zijn de meest voorkomende maten in Nederland.

Een systeemplafond is een verlaging onder uw huidige plafond, hierdoor kunnen alle leidingen & kabels netjes worden weggewerkt, tevens is een systeemplafond ook als brand vertragend verkrijgbaar.

Spanplafond

Een spanplafond is als een 2e huid onder uw huidige plafond , deze kunnen wij monteren met een geringe verlaging onder uw huidige plafond , waarbij alle oneffenheden , scheuren , vlekken van uw huidige plafond niet meer te zien zijn.

Een spanplafond is eigenlijk overal toe te passen ook in een badkamer.

Metalstudplafond

Een metalstud plafond bestaat uit een profielen systeem die gemonteerd wordt op uw huidige plafond en daarop worden gips platen geschroefd, uiteindelijk is dit een naadloos plafond wat een hele mooie uitstraling geeft.

Badkamer Plafond

Deze plafonds zijn uitzonderlijk geschikt voor de badkamer.

Veel toegepast als aluminium plafond of spanplafond.

Akoestisch plafond

Heeft u een akoestisch probleem maar u wilt geen systeemplafond? Dan hebben wij hier ook een oplossing voor. Met akoestische baffles kunt U uw industriële look/lichtinval behouden en uw akoestiek drastisch verbeteren. ook zou een akoestisch plafond eiland een oplossing voor U kunnen zijn