Spanplafond

Deze spanplafond is gemonteerd door ons in een zwembad ruimte, tevens is het strand wat u ziet ook een spanplafond doek tegen de wand.

Spanplafonds

Een spanplafond kan veel voordelen hebben, het is makkelijk schoon te houden en het is makkelijk te monteren onder uw huidige plafond, hieronder vindt u meer informatie over een spanplafond. Staat uw antwoord hier niet bij? wij willen deze graag voor u beantwoorden.

Voordelen Spanplafond

In meten op locatie

Offerte

Uitvoering

Gerrit Smit Systeemplafonds B.V. heeft in opdracht van Landal Greenparks vele woningen mogen renoveren met spanplafonds, hieronder ziet u op welke parken wij actief zijn geweest.

Landal GreenParks Nederland: spanplafonds in gerenoveerde woningen

Park Heideheuvel te Beekbergen

Park Rabbit Hill te Nieuw Millingen

Park Miggelenberg te Hoenderloo

Park Heihaas te Putten

Park Coldenhove te Eerbeek

Park Twenhaarsveld te Holten

Park Sluftervallei te De Cocksdorp Texel

Landal GreenParks Duitsland:

Park Hochwald te Kell am See

Park Sonnenberg te Leiwen

Park Mont Royal te Kröv

Park Wirftal te Stadtkyll

Veelgestelde vragen:

Hieronder ziet u een aantal veel gestelde vragen die wij graag voor u willen beantwoorden. Klik op de vraag om het antwoord in te zien.

Wat is een spanplafond?

Een spanplafond is een 2e huid onder uw huidige plafond , deze kunnen wij monteren met een geringe verlaging onder uw huidige plafond , waarbij alle oneffenheden , scheuren , vlekken van uw huidige plafond niet meer te zien zijn.

Uit welke materialen bestaat een spanplafond

Een aluminium montage rail langs de zijkanten.

Het doek is vervaardigd uit een polymeer kunststof welke onschadelijk is en ook gebruikt wordt in de voedingsindustrie en medische wereld.

Rondom het doek is een kuststof kader doormiddel van geluidsgolven aangelast, een techniek welke door onze producent minimaal 10 jaar wordt gegarandeerd.

Waar kan ik het spanplafond plaatsen?

Eigenlijk zonder enige beperking in iedere ruimte, daar het vocht ongevoelig is en een dicht materiaal hetgeen een voordeel is dat het geen vuil c.q. vocht doorlaat.

Wat moet ik doen voor de montage?

Helemaal niets, de monteurs zullen het helemaal regelen, de meubels kunnen blijven staan.

Boren indien nodig zal gebeuren met stof afzuiging, zaagwerk buitens huis of in de montagebus naar gelang het weer en de plek.

Wie monteert het plafond?

Het is bij ons normaal dat de monteur het spanplafond monteert daar deze door de verkoper gemaakte afspraken met u nakomt.

Wij hebben montage teams in alle delen van Nederland.

De monteurs zijn volledig opgeleid volgens de huidige eisen en worden steeds bijgeschoold.

Hoe bestel ik een spanplafond?

Bel of mail ons voor een afspraak, de verkoper zal het plafond bij u exact opmeten tot op de millimeter nauwkeurig. Na overeenkomst zal het spanplafond door ons besteld worden bij de fabriek, deze zal normaal binnen 2 tot 3 weken bij ons aanleveren.

Is een spanplafond brandbaar?

Het plafond heeft een brandklasse B1, dit houd in :Niet vlam uitbreidend.Geen druppel vorming.Geen rook ontwikkeling.

Wij hebben bij een brand het volgende ervaren:

Een ruimte van 3×3 m1 van binnen uitgebrand met een houten plafond boven het spanplafond, deze heeft de brand nog enige tijd tegen gehouden en is na verloop van tijd in elkaar gekrompen tot een stuk van 30 bij 50 cm en lag onschadelijk in een hoek ( wij hebben dit doekje bij ons liggen ).

Welke kleuren kan ik kiezen?

Van wit tot zwart , van Ferrari rood tot oker geel , met daar tussen nog vele mogelijkheden. Licht doorlatend doek en een print naar eigen keuze is ook mogelijk. Mat en hoogglans. Dus laat uwspanplafond uwplafond zijn.

Spanplafond projecten