Wanden

Wilt u graag uw ruimte opnieuw indelen? of wil u misschien wat meer privacy? Gerrit Smit Systeemplafond monteert en levert Systeemwanden en Metalstud wanden door heel Nederland.

Metalstudwand

Een metalstudwand bestaat uit een lichtgewicht frame van verzinktestalen profielen met daarop gipsplaten geschroefd. Natuurlijk wordt dit geheel geïsoleerd zodat er een stevige geluidsdichte wand ontstaat. De wand kan gestuct worden en voorzien worden van diverse deuren en kozijnen. Ook als voorzetwand te leverbaar.

Systeemwand

Een systeemwand bestaat uit een lichtgewicht systeem van verzinktestalen profielen waarop kant en klare panelen worden gemonteerd. Deze panelen kunnen gips met een laagje vinyl zijn, maar er zijn ook panelen met een houtnerf. De ruimtes tussen de panelen worden natuurlijk netjes afgewerkt met standaard profielen.

Glazen wand

Wilt u privacy maar toch een oogje in het zeil houden of wilt u uw dag licht behouden? dan is een glazen wand de perfecte oplossing! Het is niet alleen een functionele wand, het geeft ook nog is een moderne uitstraling.